Gå til indhold
Styrk samarbejdet med din hund: 3 nemme øvelser du kan lave flere gange dagligt. - HipsterHound

Styrk samarbejdet med din hund: 3 nemme øvelser du kan lave flere gange dagligt.

Styrk samarbejdet med din hund: 3 nemme øvelser du kan lave flere gange dagligt.

At have en hund er en fantastisk oplevelse, men det kræver også arbejde og dedikation, især når det kommer til træning. En af de vigtigste aspekter af hundetræning er at styrke samarbejdet mellem dig og din hund. Her er nogle øvelser, der kan hjælpe dig med at styrke dette samarbejde og forbedre din hunds indkald.

 

Øjenkontakt-øvelse

Øjenkontakt er en vigtig del af kommunikationen mellem dig og din hund. Denne øvelse hjælper med at styrke din hunds opmærksomhed på dig. Start med at holde en godbid tæt på dit ansigt. Når din hund kigger på dig for at få godbidden, siger du "godt" eller klikker med en klikker og giver din hund godbidden. 

 

Selvkontrol-øvelse

Selvkontrol er en vigtig færdighed for alle hunde at lære. Denne øvelse hjælper din hund med at lære at vente på din kommando, før den gør noget. Start med at holde en godbid i din lukkede hånd. Lad din hund snuse til din hånd, men åbn den ikke. Vent til din hund trækker sig tilbage, og siger derefter "godt" eller klikker med en klikker og giver din hund godbidden. 

 

Hånddyt-øvelse

Hånddytøvelsen er en sjov og effektiv måde at få din hunds opmærksomhed tilbage på dig. Start med at holde din hånd ud foran din hund. Når din hund dytter til din hånd med sin snude, siger du "godt" eller klikker med en klikker og giver din hund en godbid. 

 

Disse øvelser er ikke kun gode til at styrke samarbejdet mellem dig og din hund, men de er også gode til at forbedre din hunds indkald. Husk, at træning tager tid, og det er vigtigt at være tålmodig og konsekvent med din træning.

Related Posts

Canicross
December 13, 2023
Sådan kommer du godt i gang med at løbe med din hund

Karoline Brinch, formand i hundeløbeklubben, DIRTY PAWS kommer her med lidt tips til dig, som gerne vil i...

Læs mere
Mindfull dogtrainer og Walther
September 25, 2023
5 gode grunde til at bruge en lang line på gåturen

Fakta om brugen af lange liner Du får: Færre...

Læs mere
Drawer Title
Lignende produkter